Comissió Extraescolars

Novetat: dibuix els dimarts!

A partir de Febrer 2022 s'oferirà dibuix i pintura també els dimarts. L'activitat els dijous està ja completa pero sou a temps d'apuntar-vos els dimarts.

Novetat: batucada!

Aquest any oferim una nova activitat d'exterior, batucada amb l'escola de música Tectum. Esperem que tingui demanda, animeu-vos!

Membres

extraescolars@ampamartipol.net

Marta

Tània

Mònica

Ricard

Xavi

Idaira

Tasques

  • Coordinar i gestionar amb diferents proveïdors cada una de les activitats, vetllant en tot moment per la seva qualitat i millora continua.
  • Seleccionar i contractar els proveïdors de cada una de les activitats.
  • Facilitar informació a totes les famílies interessades en inscriure’s.
  • Mediar entre el proveïdor i les famílies.
  • Vetllar pel bon funcionament de les activitats junt amb l’escola.
  • Resoldre incidències.
  • Fer les valoracions finals de les activitats, de cara a millorar el servei pels propers cursos.

Informació i enllaços d'interès

Iniciem aquest curs oferint les activitats extraescolars que ja es realitzaven el curs passat, és a dir, únicament les activitats d’exterior, tal i com estava previst al Pla d’actuació de l’escola per a aquest curs.

S’ha obert la possibilitat però de fer activitats d’interior sempre i quan es facin amb mascareta i mantenint el grups bombolla. Per tant, ara mateix NO ens és possible confirmar-vos quines activitats es realitzaran o en quin dia/horari, però esperem poder comunicar-vos-ho aviat. Es realitza en el formulari una solicitud de pre-inscripció per si es pot realitzar un grup bombolla per fer l’activitat d’interior.

En els següents enllaços trobareu una descripció detallada de les propostes, condicions i horaris així com el formulari per realitzar altes, baixes o modificacions durant tot el curs escolar.

Us adjuntem la graella provisional d’activitats, tenint en compte que les activitats d’interior nomès es podran realitzar si es poden mantenir grups bombolla.

Com participar-hi

Contacta amb nosaltres si vols participar en aquesta comissió o obtenir més informació sobre el que fem.