Comissió Extraescolars

Membres

extraescolars@ampamartipol.net

Marta

Tània

Mònica

Ricard

Xavi

Idaira

Tasques

  • Coordinar i gestionar amb diferents proveïdors cada una de les activitats, vetllant en tot moment per la seva qualitat i millora continua.
  • Seleccionar i contractar els proveïdors de cada una de les activitats.
  • Facilitar informació a totes les famílies interessades en inscriure’s.
  • Mediar entre el proveïdor i les famílies.
  • Vetllar pel bon funcionament de les activitats junt amb l’escola.
  • Resoldre incidències.
  • Fer les valoracions finals de les activitats, de cara a millorar el servei pels propers cursos.

Informació i enllaços d'interès

Iniciem aquest curs oferint les activitats extraescolars que ja es realitzaven el curs passat, és a dir, únicament les activitats d’exterior, tal i com estava previst al Pla d’actuació de l’escola per a aquest curs.

S’ha obert la possibilitat però de fer activitats d’interior sempre i quan es facin amb mascareta i mantenint el grups bombolla. Per tant, ara mateix NO ens és possible confirmar-vos quines activitats es realitzaran o en quin dia/horari, però esperem poder comunicar-vos-ho aviat. Es realitza en el formulari una solicitud de pre-inscripció per si es pot realitzar un grup bombolla per fer l’activitat d’interior.

En els següents enllaços trobareu una descripció detallada de les propostes, condicions i horaris així com el formulari per realitzar altes, baixes o modificacions durant tot el curs escolar.

Us adjuntem la graella provisional d’activitats, tenint en compte que les activitats d’interior nomès es podran realitzar si es poden mantenir grups bombolla.

Novetat: batucada!

Aquest any oferim una nova activitat d'exterior, batucada amb l'escola de música Tectum. Esperem que tingui demanda, animeu-vos!

Com participar-hi

Contacta amb nosaltres si vols participar en aquesta comissió o obtenir més informació sobre el que fem.