Comissions

Coneixes les comissions de l'AMPA?

Tresoreria

Gestionem el fons de l’AMPA d’acord amb el Pla d’acció aprovat en Junta General i amb el que es decideixi a les diferents reunions de la Junta.

Menjador

Treballem i acompanyem al bon funcionament dels serveis relacionats amb l’espai del migdia.

Obres

Hem creat aquesta comissió per donar suport des del primer moment a l'escola, per tal de reforçar el projecte d'obres en diverses infraestructures.

Festes

Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Castanyada, Festa Solidària, , Sopar de Fi de curs, etc..

Casal Estiu

Coordinem el casal d’estiu, vetllant per seguir donant servei a les famílies que ho necessiten, a partir de fi de curs.

Carnestoltes

Organitza la disfressa de carnestoltes per tal de participar en la Rua de Sant Feliu.

Casal Estiu

Coordinem el casal d’estiu, vetllant per seguir donant servei a les famílies que ho necessiten, a partir de fi de curs.

Material

Treballem per tal que la reutilització de llibres pugui ser una realitat a la nostra escola i totes les famílies es puguin beneficiar.

Comunicació

Coordinem la comunicació entre famílies, AMPA i escola. Alhora donem suport a la resta de comissions perquè la informació que necessitin donar a les famílies arribi de forma òptima

Extraescolars

Coordinem i gestionem amb diferents proveïdors cada una de les activitats extraescolars, vetllant en tot moment per la seva qualitat i millora contínua.

Colla Gegantera

Impulsem i coordinem totes aquelles accions necessàries perquè la Martina i el Pol i participin en les festes populars i així poguem anar fent colla.

Biblioteca

Organitzem trobades de contes i animem a mares, pares i familiars a gaudir bones estones explicant contes.

Com pots participar?

> De forma regular
Assistint a les reunions i Assemblees que es convoquen, organitzant activitats, presentant-se per ser membre d’alguna comissió de treball o de la Junta.

> Puntualment 
Donant suport a alguna activitat per a la qual es necessitin voluntaris, assitint a les festes, transmitint les teves inquietuts, suggerències, idees, accedint al blog i consultant les notícies i els diferents apartats, informant d’esdeveniments d’interès com: beques, concursos, tallers, projectes…

FES AMPA, FES ESCOLA!

Som la veu de totes les famílies i per això et necessitem. Tant se val si disposes d’una hora al mes o a la setmana, la teva cooperació és valuosa.