Festes

Comissió de Festes

"Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Festa Solidària, Sopar de Fi de curs, Venda de la Loteria de Nadal, Foto de grup classe, cerca de voluntaris, etc..".
AMPA

Tasques:

  • Planificar el calendari de festes i organitzar-les. 
  • Informar als pares dels esdeveniments, així com, si es necessiten  voluntaris puntuals.
  • Fer el muntatge de la festa i el conseqüent desmuntatge,
  • Vetllar per l’ordre i la neteja després de les celebracions.

Llegir més

Darreres notícies de la comissió:

Voluntaris/es per coure castanyes!

Necessitem voluntaris i voluntàries per coure castanyes! Ja tot a punt per la Festa de la Castanyada!!Només ens falten mans per ...
Llegeix Més

Èxit en la festa fi de curs de l’AMPA!

Èxit de participació en la Festa Fi de curs de l'AMPA Des de la comissió de festes volem agrair la ...
Llegeix Més

Vols participar?

Participar en una comissió no significa necessàriament assistir a reunions als vespres, sinó que comporta coordinar-se amb els altres membres i responsabilitzar-se d’una gestió o tasca determinada.

El temps i dedicació el decideixes tú.

CONEIX LES ALTRES COMISSIONS

Tresoreria

Gestionem el fons de l’AMPA d’acord amb el Pla d’acció aprovat en Junta General i amb el que es decideixi a les diferents reunions de la Junta.

Menjador

Treballem i acompanyem al bon funcionament dels serveis relacionats amb l’espai del migdia.

Obres

Hem creat aquesta comissió per donar suport des del primer moment a l'escola, per tal de reforçar el projecte d'obres en diverses infraestructures.

Festes

Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Castanyada, Festa Solidària, Jordi, Sopar de Fi de curs, etc..

Casal Estiu

Coordinem el casal d’estiu, vetllant per seguir donant servei a les famílies que ho necessiten, a partir de fi de curs.

Material

Treballem per tal que la reutilització de llibres pugui ser una realitat a la nostra escola i totes les famílies es puguin beneficiar.

Comunicació

Coordinem la comunicació entre famílies, AMPA i escola. Alhora donem suport a la resta de comissions perquè la informació que necessitin donar a les famílies arribi de forma òptima

Extraescolars

Coordinem i gestionem amb diferents proveïdors cada una de les activitats extraescolars, vetllant en tot moment per la seva qualitat i millora contínua.

Colla Gegantera

Impulsem i coordinem totes aquelles accions necessàries perquè la Martina i el Pol i participin en les festes populars i així poguem anar fent colla.

La Junta de l'AMPA

La Junta és l’òrgan de representació de tots els pares i mares de l'escola. El seu objectiu és dirigir i supervisar el pla d’acció anual aprovat en cad Assembla General.

FES AMPA, FES ESCOLA!

Som la veu de totes les famílies i per això et necessitem. Tant se val si disposes d’una hora al mes o a la setmana, la teva cooperació és valuosa.