Bàsquet

Bàsquet

L’activitat té com a objectiu l’aprenentatge, consolidació i perfeccionament del bàsquet aplicant una metodologia lúdica i educativa

Actuacions d’acord a la Normativa de prevenció de la COVID-19 (segons el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia) Es duran a terme les següents actuacions en relació a les diferents activitats:

Esports amb pilota

● Cal garantir que cada infant disposa d’una superfície mínima de 2,5 m². ● Cal rentar-se les mans abans i després de l’entrenament i quan s’accedeix al pavelló, si és el cas. ● Cal netejar i desinfectar les pilotes després de cada entrenament. ● Es prioritzaran els entrenaments a l’aire lliure. ● En espais interiors: caldrà garantir la ventilació de l’espai. Si és possible, mantenir les finestres obertes durant tot l’entrenament. ● Els vestuaris només seran utilitzats de manera simultània per infants i adolescents d’un mateix grup. Tant als vestuaris com a les dutxes comunitàries caldrà mantenir la distància de seguretat.

Contacte

Envian's els teus dubtes

extraescolars@ampamartipol.net

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *