Pàdel

Pàdel

Treballem els aspectes tècnics i tàctics del propi esport.

*Activitat que es realitza fora de l’escola , en les instal·lacions del proveïdor. Els preus inclouen la recollida dels infants a l’escola per part dels monitors del proveïdor. Al finalitzar l’activitat les famílies hauran de recollir els infants a les instal·lacions del proveïdor.

A Can Cuyàs Club realitzem l’activitat extraescolar de pàdel per a nens de l’escola Martí i Pol, dels cursos
compresos entre 1er i 6è.
En aquesta activitat treballem els aspectes tècnics i tàctics del propi esport:
– Fons de pista : drive i revés pla i tallat, treball de baixades de paret i contra-parets.
– Xarxa: Boleia alta, boleia baixa, safates i smashs.
– Posicionament a pista.

Actuacions d’acord a la Normativa de prevenció de la COVID-19 (segons el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia) Es duran a terme les següents actuacions en relació a les diferents activitats:

Esports de raqueta (Pàdel)

● Cal garantir que cada infant disposa d’una superfície mínima de 2,5 m2. ● Cal rentar-se les mans abans i després de l’entrenament i quan s’accedeix al pavelló, si és el cas. ● Es prioritzaran les raquetes d’ús exclusiu per part de l’infant i adolescent. En cas contrari, caldrà netejar i desinfectar les superfícies de contacte (mànecs) entre infants i adolescents. ● Cal netejar i desinfectar els materials utilitzats després de cada entrenament. ● Es prioritzaran els entrenaments a l’aire lliure. ● En espais interiors: cal garantir la ventilació de l’espai. Si és possible, mantenir les finestres obertes durant tot l’entrenament. ● Els vestuaris només seran utilitzats de manera simultània per infants i adolescents d’un mateix grup. Tant als vestuaris com a les dutxes comunitàries caldrà mantenir la distància de seguretat.

Contacte

Envian's els teus dubtes

extraescolars@ampamartipol.net

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *