Decidim a Sant Feliu

Decidim a Sant Feliu

Millorem les zones al voltant de l'escola

Des de fa unes setmanes a Sant Feliu s’està duent a terme el procés «Construïm Sant Feliu» 🪚 , en el que s’han recollit i treballat propostes 📝 de millora dels Espais Públics de la Ciutat 🌳🥅.

L’AFA de la nostra escola ha participat activament en el procés 🤯, i estem molt contents perquè les nostres contribucions han quedat finalistes 🏆 al procés de votació final que és obert a tothom 🔓. S’han definit accions al Parc Europa i a les zones verdes ☘️ al voltant de l’Escola.

Ara us demanem la vostra col·laboració 🙏🏻, només cal entrar a la web

https://decidim-santfeliu.diba.cat

 

a l’apartat de PROCESSOS a partir del dia 20/06 📆 i votar pels projectes que considereu més importants 💓 per a vosaltres i la vostra família. Tingueu en compte que és un projecte de ciutadania 🌇, no enfocat només a les escoles 🏤. A la web tindreu el detall de cada un dels projectes 📃 💰i com realitzar les votacions 📨. Estaran tots els projectes sel.leccionats de cada barri 🏘️ de Sant Feliu i un grup de projectes comuns a tots 🌍.

Si teniu qualsevol dubte 🤔 podeu contactar amb nosaltres per a que us donem més detall (info@ampamartipol.net).

Fem entre tots un barri i ciutat millors! Gràcies pel vostre suport 💪🏻!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *