Festes

Comissió de Festes

"Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Festa Solidària, Sopar de Fi de curs, Venda de la Loteria de Nadal, Foto de grup classe, cerca de voluntaris, etc..".
AMPA

Tasques:

  • Planificar el calendari de festes i organitzar-les. 
  • Informar als pares dels esdeveniments, així com, si es necessiten  voluntaris puntuals.
  • Fer el muntatge de la festa i el conseqüent desmuntatge,
  • Vetllar per l’ordre i la neteja després de les celebracions.

Lleguir més

Darreres notícies de la comissió:

Gràcies!!

Us detallem les xifres recaptades a benefici de l'Hospital de Sant Joan de Déu i l'Associació D'Genes ...
Llegeix Més

Festa Solidària de l’AMPA

Festa Solidària de l'AMPA dissabte 15/12/18 I moltes sorpreses més ...
Llegeix Més

Vols participar?

Participar en una comissió no significa necessàriament assistir a reunions als vespres, sinó que comporta coordinar-se amb els altres membres i responsabilitzar-se d’una gestió o tasca determinada.

El temps i dedicació el decideixes tú.

CONEIX LES ALTRES COMISSIONS

Tresoreria

Gestionem el fons de l’AMPA d’acord amb el Pla d’acció aprovat en Junta General i amb el que es decideixi a les diferents reunions de la Junta.

Menjador

Treballem i acompanyem al bon funcionament dels serveis relacionats amb l’espai del migdia.

Obres

Hem creat aquesta comissió per donar suport des del primer moment a l'escola, per tal de reforçar el projecte d'obres en diverses infraestructures.

Festes

Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Castanyada, Festa Solidària, Jordi, Sopar de Fi de curs, etc..

Casal Estiu

Coordinem el casal d’estiu, vetllant per seguir donant servei a les famílies que ho necessiten, a partir de fi de curs.

Material

Treballem per tal que la reutilització de llibres pugui ser una realitat a la nostra escola i totes les famílies es puguin beneficiar.

Comunicació

Coordinem la comunicació entre famílies, AMPA i escola. Alhora donem suport a la resta de comissions perquè la informació que necessitin donar a les famílies arribi de forma òptima

Extraescolars

Coordinem i gestionem amb diferents proveïdors cada una de les activitats extraescolars, vetllant en tot moment per la seva qualitat i millora contínua.

Colla Gegantera

Impulsem i coordinem totes aquelles accions necessàries perquè la Martina i el Pol i participin en les festes populars i així poguem anar fent colla.

La Junta de l'AMPA

La Junta és l’òrgan de representació de tots els pares i mares de l'escola. El seu objectiu és dirigir i supervisar el pla d’acció anual aprovat en cad Assembla General.

FES AMPA, FES ESCOLA!

Som la veu de totes les famílies i per això et necessitem. Tant se val si disposes d’una hora al mes o a la setmana, la teva cooperació és valuosa.