Festes

Comissió de Festes

"Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Festa Solidària, Sopar de Fi de curs, Venda de la Loteria de Nadal, Foto de grup classe, cerca de voluntaris, etc..".
AMPA

Tasques:

  • Planificar el calendari de festes i organitzar-les. 
  • Informar als pares dels esdeveniments, així com, si es necessiten  voluntaris puntuals.
  • Fer el muntatge de la festa i el conseqüent desmuntatge,
  • Vetllar per l’ordre i la neteja després de les celebracions.

Lleguir més

Darreres notícies de la comissió:

Recollida foto classe, únic dia!

Vas recollir la foto de grup-classe? No pateixi, DIMARTS 9 DE OCTUBRE POTS RECOLLIR-LA! (únic dia) Passa't pel despatx de l'AMPA ...
Llegeix Més

Agraïments de la Comissió de Festes!

Divendres passat vam celebrar la Festa de l’AMPA. Volem agrair la col.laboració de tothom que hi va participar.Gràcies als pares, mares, nens ...
Llegeix Més

Vols participar?

Participar en una comissió no significa necessàriament assistir a reunions als vespres, sinó que comporta coordinar-se amb els altres membres i responsabilitzar-se d’una gestió o tasca determinada.

El temps i dedicació el decideixes tú.

CONEIX LES ALTRES COMISSIONS

Tresoreria

Gestionem el fons de l’AMPA d’acord amb el Pla d’acció aprovat en Junta General i amb el que es decideixi a les diferents reunions de la Junta.

Menjador

Treballem i acompanyem al bon funcionament dels serveis relacionats amb l’espai del migdia.

Obres

Hem creat aquesta comissió per donar suport des del primer moment a l'escola, per tal de reforçar el projecte d'obres en diverses infraestructures.

Festes

Organitzem i coordinem les celebracions que promou l'AMPA: Castanyada, Festa Solidària, Jordi, Sopar de Fi de curs, etc..

Casal Estiu

Coordinem el casal d’estiu, vetllant per seguir donant servei a les famílies que ho necessiten, a partir de fi de curs.

Material

Treballem per tal que la reutilització de llibres pugui ser una realitat a la nostra escola i totes les famílies es puguin beneficiar.

Comunicació

Coordinem la comunicació entre famílies, AMPA i escola. Alhora donem suport a la resta de comissions perquè la informació que necessitin donar a les famílies arribi de forma òptima

Extraescolars

Coordinem i gestionem amb diferents proveïdors cada una de les activitats extraescolars, vetllant en tot moment per la seva qualitat i millora contínua.

Colla Gegantera

Impulsem i coordinem totes aquelles accions necessàries perquè la Martina i el Pol i participin en les festes populars i així poguem anar fent colla.

La Junta de l'AMPA

La Junta és l’òrgan de representació de tots els pares i mares de l'escola. El seu objectiu és dirigir i supervisar el pla d’acció anual aprovat en cad Assembla General.

FES AMPA, FES ESCOLA!

Som la veu de totes les famílies i per això et necessitem. Tant se val si disposes d’una hora al mes o a la setmana, la teva cooperació és valuosa.