Ajudem a l’Esbart de Sant Feliu

Ajudem a l’Esbart de Sant Feliu

Hola a totes i tots,
ens agradaria que féssiu córrer aquest missatge enviant-lo a la vostra colla i a tots aquells a qui creieu que els hi puguin estar interessats.

Des de l’Esbart necessitem la vostra ajuda, a dia d’avui veiem el nostre futur en perill per la poca gent que som i no voldríem que una entitat amb tanta història a Sant Feliu (73 anys) desaparegués, i com a conseqüència, es deixessin de ballar les nostres danses.

Necessitem nous dansaires de qualsevol edat, tothom pot unir-se, i no és important haver ballat abans, no passa res si creieu que no sabeu ballar, si teniu ganes i no voleu que l’Esbart desaparegui, nosaltres us en ensenyarem des de 0. Estem disposats, si és necessari, a parar durant el temps que sigui necessari per ensenyar a tot aquell que vulgui entrar a ballar amb nosaltres per tal de poder renéixer amb més força.

Si voleu ajudar-nos a cuidar la cultura popular a través de la dansa no tingueu cap dubte a unir-vos. Som l’origen de totes les colles de l’ACF, els Diables la Garsa, La Mula, els Gegants de l’ACF… i som els encarregats dels Turcs i Cavallets (sabem que a tots us encanta aquest ball)!

Acceptem nenes i nens a partir dels 4 anys per als grups d’infants i joves, i pels grups d’adults a partir dels 16!
No tingueu vergonya a preguntar-nos allò que necessiteu!
Podeu contactar-nos parlant amb la Clàudia, la responsable de l’Esbart a la FETS o a través del nostre instagram (@esbartsantfeliu.acf) i del nostre mail (esbartsantfeliu@acfsantfeliu.cat).

Moltes gràcies!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *