Nova Junta de l’ AFA.

Nova Junta de l’ AFA.

A continuació us adjuntem l’acta de l’última Junta de l’AFA celebrada el 10/06

 • Consell Escolar
  es convocarà per la setmana del 13/06, amb el Punt específic (entre altres) de l’autorització per part de Direcció de la Festa de Fi de Curs i la Nit a l’Escola del Casal.

 • Curs 22-23
  les famílies rebran carta informativa a finals d’aquesta setmana del departament d’educació amb les novetats pel proper any. Es demanarà a les famílies confirmar la necessitat o no de l’hora adicional de 15.30 h a 16.30 h per a poder planificar-se amb els monitors i monitores que gestionaran aquest període.

 • Patis
  L’Escola parlarà amb Milanta i/o Comissió Patis per acabar de definir com es farà l’actuació pendent al Pati Infantil (falta acabar de definir com es farà l’actuació de drenatge prèvia a la instal.lació de les noves estructures)

 • Portes Obertes
  Hi ha hagut una molt bona acceptació en general per part de les famílies de les activitats que s’han preparat a les jornades.
  L’Escola, però, també ens comenta que hi ha hagut queixes tant per email com verbals que han traspassat el llindar del respecte i educació cap a la seva feina. Ens demanen compartir aquest fet, que els ha dolgut no tant pel contingut sinó per les formes.

 • Projecte formació relacions afectivo.sexuals
  Pel proper curs un dels projectes que es portaran a terme és fer xerrades informatives sobre relacions afectives i sexualitat per famílies, alumnes i claustre de mestres. S’informarà dels detalls quan s’engegui el projecte.

 • App Mòbil
  L’escola ens trasllada que s’està valorant la possibilitat d’utilitzar una app mòbil per facilitar les gestions administratives relacionades amb les autoritzacions requerides a les famílies per sortides i diferents activitats.

  Ens agradaria que ens traslladeu el que necessiteu des del respecte a tothom demostrant educació i aportant una mirada constructiva.

  Recordem que la finalitat última de l’Escola és educar els nostres fills i filles i tenir cura del seu benestar tant físic com psicològic quan estan amb les criatures.

  Totes les propostes i activitats que es fan es pensen en aquest sentit, i en poder compartir de la millor forma que creuen amb les famílies el que treballen i com ho treballen dia a dia dintre de les aules.

  Per part de l’AFA comentar que l’Escola ens ha demostrat que està sempre oberta a crítiques constructives. Les aportacions que hem fet s’han escoltat i analitzat. I amb les famílies hi ha la mateixa intenció.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *