Novetats Extraescolars

Novetats Extraescolars

Hola a tots!

Us enviem una serie de punts d’interés referent a les activitats EXTRAESCOLARS

1.- GRAELLA D’ACTIVITATS: Us recordem la graella d’activitats que està funcionant actualment, per si us interessa apuntar als vostres fills a alguna activitat.

2- ALTES I BAIXES: Us recordem que per a demanar donar-vos d’alta o de baixa d’alguna activitat ho heu de fer a través de l’AFA Miquel Martí i Pol, NO aneu a parlar directament amb el proveïdor, per tal que tingui validesa ho heu de fer a través del formulari (que trobareu a la pàgina web) o dirigint-vos a la secretaria de l’AFA (aquest any de moment el despatx està tancat i es fa l’atenció des de la biblioteca de l’escola):
www.ampamartipol.net

Us enviem també el link directe al formulari:

LINK

3.- EXTRAESCOLAR DE P3: Com cada any les extraescolars de P3 haurien de començar al 2on trimestre, malauradament, donada la situació actual deguda a la COVID, no disposem de proveïdors que puguin oferir activitats per a aquest grup en les condicions actuals, en cas que al llarg del curs es produís algun canvi, intentarem muntar algun grup.

4.- EXTRAESCOLAR DE DIBUIX I PINTURA: S’oferirà també els dimarts a partir de febrer, ja que el grup dels dijous està tancat per l’alta demanda. Ja us hi podeu inscriure tenint en compte que l’activitat s’iniciarà al febrer.

5.- EXTRAESCOLAR DE BATUCADA: Us animem a apuntar-vos a aquesta activitat, és nova d’aquest curs, es fa en espai exterior, i hi ha places disponibles.

Salutacions cordials,

Comissió d’Extraescolars​
​​AFA CEIP Miquel Martí i Pol​
extraescolars@ampamartipol.net

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *