Projectes en l’espai migdia

Projectes en l’espai migdia

El projecte d’activitats del temps de lleure al migdia té l’objectiu educatiu d’organitzar i gestionar diferents activitats per oferir als nens/es una diversitat de jocs i tallers per tal que puguin desenvolupar les habilitats motrius, cognitives i afectives.
Totes les activitats són lúdiques i estan organitzades i dinamitzades pels diferents monitors/es del menjador. Cada cicle té una programació específica, adaptada a les diferents edats i necessitats dels nens/es, per afavorir la creativitat i imaginació, la convivència amb els companys/es i fomentar el respecte


Diferents projectes durant l’hora de menjador:


– El pes de la fam (1r a 6è):
Consisteix a treballar amb els infants la importància de no llençar els aliments a les escombraries, bé perquè no els hi agrada o no en volen més. Aquest menjar que llencen es recull en cubells i es pesa, d’aquesta manera segons la quantitat acumulada fem una equivalència aproximada de quantes persones podríem alimentar i donar valor als aliments. Objectiu no llença res i aprofitar al màxim els àpats.


– Celebracions d’aniversaris.
Festes i celebracions tradicionals: treballarem durant el curs les diferents festes i celebracions tradicionals com la festa major, la castanyada, el nadal, el carnestoltes , Sant Jordi, etc…


– Comissió de portaveus del menjador:
Està formada per un portaveu de cada curs de 1r a 6è i tres monitores. L’objectiu es fer participar als infants del desenvolupament del temps del migdia (activitats, tallers, decoració del menjador, disminuir el soroll…).


– Decoració del menjador:
Crear un espai amb un ambient més agradable.


– Reduir el soroll a l’estona de dinar:
Farem diferents dinàmiques a l’estona de dinar per millorar l’ambient i disminuir la contaminació acústica dins del menjador.

 

Mes informació al blog del menjador:

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *