Obertes inscripcions extraescolars

Obertes inscripcions extraescolars

Benvolgudes famílies, us fem a mans el dossier d’activitats extraescolars previstes per aquest curs.

Hem anat a contrarellotge els darrers dies perquè fins divendres passat no vam poder reunir-nos amb l’escola, que ens ha permès, fora del previst inicialment en el document que van fer arribar a les famílies, poder dur a terme les activitats extraescolars d’interior mantenint les condicions de seguretat amb les que l’escola treballa habitualment.

Així doncs, adjuntem el dossier d’extraescolars en el qual trobareu un enllaç al formulari d’inscripció al que tindreu accés fins dilluns 27 de setembre.

Durant aquella setmana els proveïdors us confirmaran que els vostres fills i filles poden fer l’activitat. En el cas que l’activitat no pugui fer-se per què no hi ha prou sol·licituds, us ho comunicarem des de la

Per més informació consulteu la comissió d’extraescolars

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *