Activitats de tardor al Parc Llobregat i Torreblanca

Activitats de tardor al Parc Llobregat i Torreblanca

Aprofita i gaudeix amb la família amb les activitats que proposen els parcs de Torreblanca i Prat de Llobregat. 

Espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les Jugatecambientals també disposen d’un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

Us deixem varies propostes durant aquesta tardor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *