Portes Obertes 2021-2022

Portes Obertes 2021-2022

Portes Obertes

Portes Obertes Virtual Escola Miquel Martí i Pol

Del 16 de febrer al 12 de març els centres d’educació de segon cicle infantil i primària i els d’educació secundària obligatòria i educació especial obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d’escolarització del proper curs escolar.

Enguany però, ateses les mesures de seguretat per contenir la propagació de la Covid-19, la majoria dels centres realitzaran aquestes sessions de manera virtual. Des dels centres es garanteix que les persones assistents podran conèixer el projecte educatiu de cada escola i els seu funcionament, així com les seves instal·lacions. Per accedir a les sessions telemàtiques cal fer la petició prèvia clickeu en link.

 

 Escola Miquel Martí i Pol: 12 de març, 17.15 h

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *