Dinars en família

Benvolgudes famílies, Després de l'èxit de l'any passat, aquest any tornem a oferir l'activitat de DINAR AMB LA FAMÍLIA. És una activitat de menjador que ens fa molta il·lusió continuar fent. En què consistèix? La intenció és obrir el menjador als pares i mares. Els familiars podran dinar amb els seus fills/filles i conèixer el funcionament del menjador. Cada dimarts dues famílies, preferentment alumnes fixes dels servei de menjador, podran gaudir del menjador de l’escola i dinar de forma gratuïta. L’horari de l’activitat serà tots el dimarts de 12.30h a 14h. Quan? Aquesta activitat es desenvoluparà tots els dimarts des del dimarts 1 d'octubre fins al dimarts 26 de maig de 2020. Com m'inscric? Les famílies interessades s’han de posar en contacte amb la coordinadora de menjador Laura Moreno que serà qui gestionarà l'activitat (al despatx de l’Ampa de 9h a 10h o bé per telèfon 644.475.118).
Durant el mes d'octubre tindran prioritat les famílies que l'any passat es van quedar sense poder-ho fer i a partir del novembre ja podran gaudir totes les famílies.
Si us interessa l'activitat reserveu el més aviat possible. Atentament,
L'equip de monitores, monitors i cuina
Escola Miquel Martí i Pol

Deixa un comentari

avatar
  Subscribe  
Notify of