Nova comissió: Biblioteca

Nova comissió de l'AMPA: Biblioteca

Ens encanten els llibres, la lectura, les històries, explicar-les, escoltar-les… Tenim la sort de poder gaudir d’una biblioteca a l’escola i poder crear activitats juntament amb la bibliotecària, la Núria i també amb vosaltres, les famílies!.

La Comissió de Biblioteca s’ha estat creat per dinamitzar la bilioteca i esperem fer-ho i gaudir-ho amb la vostra col·laboració.

Planificarem l’Hora del Conte, un espai per gaudir dels nostres fills i ells de nosaltres i de les històries que els expliquem. Els dimarts i dijous de 16:45 a 17:15h a la Biblioteca tenim un espai disponible per a que o bé la Núria o bé les famílies que vulguin, expliquin aquells contes que tan els agrada i passem una bona estona junts. Us anirem informant de les dates dels propers contecontes!.

Farem també recomenacions mensuals, una que ens proposarà la Núria i una altra que serà d’alguna llibreria del poble.

Seguiu-nos per xarxes i contacte amb nosaltres per email (biblioteca@ampamartipol.net).

Estem oberts a suggeriments i sobretot a les vostres aportacions!


Comissió de Biblioteca
AMPA Miquel Martí i Pol
biblioteca@ampamartipol.net

Deixa un comentari

avatar
  Subscribe  
Notify of