Nova graella activitats extraescolar 18/19

Ja tenim la nova graella d’activitats extraescolars pel curs 2018/2019, consulta-ho aquí.

A setembre s’obrirà la inscripció via un formulari online. La reunió amb les famílies es farà la primera o segona setmana una vegada començada l’escola.  

Observacions:

Els preus poden estar subjectes a canvis. En el cas que se’n produïssin s’informarà a les famílies.

El fet d’inscriure’s a una activitat no implica necessàriament la seva realització ja que el fet que es duguin a terme dependrà del nombre de nens i nenes inscrits/es, en tant que cada proveïdor fixa un nombre mínim d’infants per a la realització de l’activitat.

NOMÉS EN CAS QUE  l’activitat a la que us hàgiu inscrit o a la que hàgiu inscrit els vostres fills/es NO ES DUGUÉS A TERME, la Comissió d’Extraescolars es posaria en contacte amb les famílies afectades a través de les dades proporcionades al formulari online omplert en el moment de la inscripció a l’activitat.

De la mateixa manera, els grups tenen un límit màxim de nens i nenes. En el cas que s’ompli alguna de les activitats i no hi hagi prou infants per cobrir un nou grup amb un mínim de nens/es, prevaldrà l’ordre d’inscripció que mostrarà el formulari on-line omplert. De manera que aquells que s’hagin inscrit en darrer terme seran els que, en cas necessari, formarien part de la llista d’espera per dur a terme l’activitat. Sempre que sigui possible es fomentarà la generació de diversos grups.

Si hi hagués cap canvi relacionat amb el calendari de les activitats s’informarà a les famílies implicades per tal que valorin les possibilitats ofertes.

Recordeu que podeu inscriure als nens i nenes qualsevol mes a les activitats.

Durant la PRIMERA SETMANA DEL CURS, màxim la segona, es farà la REUNIÓ DE PRESENTACIÓ de les activitats extraescolars al Menjador de l’Escola. Avisarem quan hàgim pogut decidir una data amb l’escola.

El FORMULARI D’INSCRIPCIÓ a les activitats, es farà arribar a les famílies la primera setmana de SETEMBRE, i es tindrà de temps fins a mitjans de Setembre per omplir-lo, la segona setmana d’escola es tancarà el termini per fer les inscripcions.

Els preus que falta per confirmar es confirmaran al Setembre.

Deixa un comentari

avatar
  Subscribe  
Notify of